Är det här ett slott nånstans ute i Europa? En snygg scenuppsättning? Nej, inget av det. Det här är den ultimata prinsessängen. Och inte bara för en prinsessa, utan för två. Sängen heter Woodland Princess Castle och är en kombination av en våningssäng och ett lekhus. Designen maximerar utrymmet i ditt barns rum genom att ge henne en plats för lek och för att sova. Slottets målningar är helt handgjorda, som förställer lugnet av en skog med söta djur bland det realistiska lövverket på slottsmarken. Det bästa av allt är att sängen innehåller en stadig stege med byrålådor och en utgång i form av ett vattenfall. Det här kommer garanterat att glädja dina barn och sätta igång deras fantasi medan de låtsas att de leker i den förtrollade skogen som är skapad endast för dem. Och sängen kommer inte endast i en storlek, utan den går att få i flera olika storlekar. Konstnären kan utforma sängens färger utefter era önskemål, för att passa in i det redan existerande rummet och dess inredning. Som vi sa – det här är den ultimata prinsessängen!

Vad kostar en sådan här säng då? Det vet vi inte … Priset står inte med på hemsidan, utan priset får man komma överens om med konstnären. Men med tanke på att liknande sängar kostar ca 10 000 dollar, som i skrivande stund motsvarar ca 86 000 kr, så tror vi inte att priset för denna säng ligger under 100 000 kr. En väldigt stor summa pengar för endast en säng, som barnen säkerligen kommer att tröttna på efter några år. Vad sägs som att försöka sätta ihop en sådan här säng själv? Då blir den både mer personlig och billigare. Dessutom kan det vara ett roligt projekt tillsammans med barnen. Ett annat alternativ är också att kolla runt på svenska hemsidor med liknande prinsessängar – barnmobler.se har barnsängar.  Sängen är trots allt en viktig del i våra barns liv, och vad gör vi inte för de små liven?

Källa:

http://www.poshtots.com/childs-furniture/childrens-beds/fantasy-themed-beds/woodland-princess-castle-bunk-bed/2639/2644/2387/22359/poshproductdetail.aspx